onsdag 20. august 2014

Interiørblader

Jeg lar meg iblant friste av de mange interiørbladene som finnes i butikkhyllene. Har også abonnert på et par av de tidligere. Synes imidlertid mange av de for det meste består av reklame, selv om man selvsagt finner litt god inspirasjon også.

Hvordan er det med deg? Leser du interiørblader og har du isåfall et favorittblad?

Ønsker dere en fin kveld!
Klem Marianne

4 kommentarer:

 1. Jada, jeg må nok innrømme at det blir en del interiørblader. Om jeg blir noe flinkere med interiør av den grunn.. tja, det er usikkert. Men kos å bla gjennom å nyte alle disse pene og pyntelige hjemmene.. Jeg abbonerer på mange, synes det er greit å få dem i postkassen. Favoritten MIN er Vakre Hjem & Interiør...

  SvarSlett
 2. Jeg kjøper dem en skjelden gang og som deg så synes jeg det er mye reklame og irriterer meg over interiør og hjem fra helt andre steder enn Norge. Vi har ikke klima til alt det vakre de presenterer eller de viser så overdådige ting som de færreste av oss har lommebok til. Jeg liker egentlig best Interiørmagasinet. I tillegg til interiør har de ofte gode og inspirerende matoppskrifter.

  SvarSlett
 3. Det er så mange spennende blader, men jeg er litt enig med deg i at det er masse reklame. Derfor kjøper jeg ikke bladene, men leser dem hos frisøren min :
  Ha en fin kommende helg!

  SvarSlett
 4. Elsker Interiørblader , men er enig med deg i at det er fryktelig mye reklame i mange av dem. Jeg blar lett mellom dem før jeg bestemmer meg om jeg skal kjøpe det. Og jeg har favoritter, vettu. Danske RUM er min absolutte favoritt,Design og Interiør, Bolig magasinet og Bo Bedre.......
  Jeg er ikke glad i romantisk og hvitt interiør, derfor synes jeg disse bladene har mer min stil.
  Akurat nå er jeg igjennom gamle magasiner en gang til. Utrulig mye flott, hi hi......
  God helg.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...