fredag 13. desember 2013

Førjulshygge

Her om dagen dro jeg og Maria inn til Oslo for å handle litt julegaver. Vi hadde en kjempekoselig tur med shopping, god mat og "jenteprat":-) Det var veldig flott i slottsparken denne dagen, så her får dere se noen bilder derfra:


I helgen går til til Oslo igjen, denne gang på julebord. Det er mye som skjer nå i desember, men det er jo litt av sjarmen med førjulstiden også synes jeg. Forhåpentligvis får jeg også unna de siste julegaveinnkjøpene mens jeg er i hovedstaden. Ellers er jeg ferdig med en av vottene jeg skrev om i et tidligere innlegg. Nummer to er påbegynt, så da er det håp om at de kan bli julegave. Jeg skriver om de her på bloggen for å legge litt ekstra press på meg selv. Blir litt flaut om jeg ikke klarer å bli ferdig med et vottepar, når jeg ser hvor produktive mange av dere er på strikkefronten:-)
God førjulshelg til dere alle!


7 kommentarer:

 1. Herlig med jentetur med alt som hører med. Flotte bilder av Oslo i vinterprakt og dere to :) Ser snuppa har fått med seg noen godbiter ja ^_^

  Nyt førjulstiden og kos deg på julebord i tigerstaden! ;)
  Klem
  Eli Kristin

  SvarSlett
 2. Så flotte bildet! Likte spsielt godt det siste, noe med den gamle gatelykten ;)

  Lykke til videre med julegavestrikk og ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Flotte bilder fra Slottsparken! Jeg var i Oslo forrige helg og da ble vi overrasket snø på søndagen :-)

  SvarSlett
 4. Utrulig flotte bilder du har tatt i slottsparken. Litt fransk stemning har du også klart å få på noen av dem.
  Her er det maratonjobbing før jul ( litt sliten nå....) og strikking innimellom. Håper jeg får ferdig gavene jeg har planlagt å strikke til julegaver. Hepp hepp med vottene. De blir nok ferdig, skal du se.
  Ønsker deg en riktig fin helg. Selv er jeg på farten til jobb....i regnvær.
  Klem

  SvarSlett
 5. Så herlig med jentetur :) Det synes jeg er herlig når man får til. Vet ikke om det er vi store jenter eller "små" jentene som synes det er mest stas ;)

  SvarSlett
 6. Ja det gir så mye å gjøre... nå til adventstid. Jeg kommer heller ikke foran med min strikkearbeider!!! Og jeg håper også jeg blir ferdig med gaver min :-) Deilige bilder fra Oslo og slottparken. Jeg liker. Vi tar ferie alltid noen dager i Oslo - som vi reiser til Vestlandet. Ha tusen takk for fine bilder. En hyggelig adventshelg jeg ønsker. Klem fra Viola.

  SvarSlett
 7. Så mysigt att handla julklappar och det är snö i stan. Jag får lust att åka iväg, det tar inte så lång tid till Oslo från mig.....
  Agneta kram

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...