tirsdag 18. februar 2014

Kylling med paksoi

Her kommer et lite middagstips, kyllingwok med paksoi. Paksoi brukes mye i det asiatiske kjøkkenet. Den minner om kinakål både i smak og utseende, men har en mer pepperaktig og fyldig smak.

 Risnudler, woksaus, sweet chillisaus og kokosmelk
 Paksoi og andre grønnsaker
Paprika og champion
 Finhakket chili og hvitløk
 I wokpanne
Ferdig rett:-)

God tirsdag alle sammen! 




4 kommentarer:

  1. Nå ble jeg sulten, altså. Wok er såååå godt!!!!
    Takk for tipset, Marianne.

    SvarSlett
  2. Oh, så gott, mina favoritingredienser! Agneta kram

    SvarSlett
  3. Nam, det så veldig godt ut!! Takk for oppskriften!
    Jeg digger wok, men er ikke så flink til å variere. Nå skal denne prøves:)
    Ha en flott dag:)

    SvarSlett
  4. Åh, dette så deilig ut! :)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...