onsdag 22. mai 2013

Vått

I dag har det regnet konstant fra tidlig morgen og det var ikke få klissvåte barn etter friminuttene på skolen i dag. På slike dager frister det mest å holde seg innendørs, lese et blad og kose seg med noe godt å spise.Det blir imidlertid ikke noen innekveld på meg. Maria skal spille fotballkamp, så da er det bare å finne frem regntøyet og komme seg ut:-)
Det er fortsatt mulig å bli med på min give away med trekning 1. juni:-)

God onsdagskveld!
6 kommentarer:

 1. Godt med gode ting på en grå dag. Så flotte dere var i bunadene under her. Jeg har også øst-telemarkbunad, men broderiet på skjorta mi er i svart/hvitt. Ha en fin kveld, og kos deg. D

  SvarSlett
 2. Våtere en dette blir det ikke, men det er en god grunn til å kose seg inne ja.
  Lykke til på kampen.

  SvarSlett
 3. Lykke til på kampen :)
  Godt å komme hjem i kveld etter en kald dag ute. På med pysj og en god kopp te , så blir kvelden helt topp!

  SvarSlett
 4. Jeg håper dere fikk varmen igjen, og tørre klær på, etter kampen.
  Jeg og Sophia har drevet med ridning i alle år, så jeg vet hvordan de er. Det er jo også i all slags vær, det kjenner du jo sikkert til selv.
  På vei til jobb i dag morges, i regnvær med paraply og regnfrakk, var det tente lys i et vindu, og det var bare såååå koselig! Jeg tenkte på hvor koselig det hadde vært sitte innendørs, med strikketøyet og en kopp kaffe, mens det regnet ute.
  I morgen har jeg fri, så da skal jeg jammen gjøre det. Med masse tente lys.

  SvarSlett
 5. I går vi hadde strålende sol - men i dag det er veldig kald 6 til 12 grad. Sist uke vi hadde 25 grad. Men jeg pakker koffert. Jeg reiser nest uke mod sør og været der er 17 til 28. Ferie!!!
  Men ellers trøste med fin blåbær, honningmelon og ananas... og vissheten "Sommeren kommer!" man kan regntid orke... god bok endå, strikketøy og le. Ha det veldig veldig fin. Hjertelige hilsen fra Viola.

  SvarSlett
 6. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær, ikke sant he he ;) Håper vi får en fin og solrik helg! Klem fra Elin

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...