tirsdag 5. mars 2013

Reiselyst- Paris!

Vår eldste datter Andrea var på jentetur til Paris nå i vinterferien. Hun nærmer seg 18 år og det er litt rart at barna begynner å bli så voksne. De var 4 jenter som hadde noen herlige dager i Frankrikes hovedstad.
 Jeg kjenner at jeg får skikkelig reiselyst av å se på alle de fine bildene hennes. Det begynner å bli mange år siden jeg selv var i Paris og jeg kunne godt tenkt meg en ny tur dit.
Jeg har her lånt noen bilder fra bloggen til Andrea:-)
Ønsker dere alle en fin tirsdagskveld!
Klem Marianne
8 kommentarer:

 1. Er det ikke merkelig det der at ungene vokser til, mens vi holder oss på stedet hvil😉
  Fine bilder fra steder jeg besøkte sammen med gode kolleger en stund tilbake.
  Fortsatt god uke til deg, klem herfra

  SvarSlett
 2. Ja, disse bildene kan friste enhver reiselysten. Jeg har vært i Paris kun en gang, og det er lenge siden...
  Koselig at de unge reiser og opplever nye steder, men det er litt spesielt når de plutselig blir store og står på egne bein.

  Takk for hyggelig hilsen!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Ååå, så många vackra bilder från den vackra staden Paris!
  Också jag får reslust :O) Har aldrig varit där ...
  HÄRLIGT! Säkert en upplevelse för de fyra fina flickorna!

  Ha det bra! KRAM ♥

  SvarSlett
 4. Drømmer om våren i Paris. Det skulle vært noe nå det.

  SvarSlett
 5. Vilka mysiga bilder vill vara där. Tusen Tack vännen för den otroligt fina vinsten. Vilken bok så mycket mönster jag blev tårögd hur snäll du är. Garnet underbart ska snart sätta stickorna i det o försöka mig på mössan på första sidan.
  Önskar dig en underbar morgondag kram Beijan

  SvarSlett
 6. Hihi, ja er det ikke rart. Ungene vokser til og vi blir bare ikke eldre, haha :D Jeg har eldstesønn i Tyrkia akkurat nå med klassen sin, så skal han en til tur til Tyrkia pga fotballen før det er familiesommerferie... og så skal han på guttetur til syden, nesten 18 år. Eeeek! :D Man må slippe taket litt etter litt - og så lenge de er til å stole på og man har god kommunikasjon så er det faktisk helt greit!! ^_^ De må gjøre sine egne erfaringer!!

  Herlige bilder fra Paris og det der ene er vel av din flotte datter? Skjønner godt at du får reisefeber ja :D Dere kan kanskje ta dere en kjærestetur? ;) Paris om våren er jo fin... ^_^

  Stor klem,
  Eli Kristin

  SvarSlett
 7. Och det håller jag med om och jag säger precis som du, det var några år sedan jag var där, kanske dags igen. Det är en bra stad för den är lätt att ta sig fram i, vill jag minnas!
  Vilken bedårande dotter du har!
  Agneta kram

  SvarSlett
 8. Oh ja Paris er herlig. Så fin bilder fra Paris. Jeg var noen ganger der. Min datter er fransklærerinne og jeg var med henne også. Det var deilig. Hilsen deg.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...