tirsdag 5. januar 2016

Nye eventyr

I dag har vi kjørt eldstedatter Andrea til Oslo Lufthavn. Hun sitter nå på flyplassen i Qatar, snart klar for å reise videre til Sri Lanka hvor hun skal være i 3 uker. Så går turen videre til India hvor hun skal studere dette semesteret. Andrea holder på med en bachelor i utviklingsstudier. Første året var hun et semester i Vietnam og et i Nicaragua. Det er utrolig flott at det går an å kombinere reiselyst og studier på denne måten, men det er ikke like lett å si ha det på flyplassen må jeg innrømme.


Ha en fin kveld alle sammen!




11 kommentarer:

  1. Så spennande !
    Det er så flott at ungdomane reiser ut og opplever andre kulturar.

    Fin onsdagskveld.

    SvarSlett
  2. Så spennende det høres ut:-)

    SvarSlett
  3. Så spennende! Sikkert spennende for mor og - ikke bare å sende de avsted;)

    SvarSlett
  4. Mye god lærdom og verdifulle erfaringer å få med seg, vil jeg tro. Ungdommene nå til dags er mer reisevante og eventyrlystne enn vi var og gjør noe med det. Kjempebra!
    Men skjønner godt at det smerter å si farvel......

    Godt nytt åt fra Uvdal.

    SvarSlett
  5. Hei Marianne og godt nytt år! :)

    Jeg flyttet selv bort for 13 mnd til USA da jeg var 18. Trygg, tøff i trynet og klar for nye utfordringer, se verden ^_^ Jeg skjønte ikke helt hva min mor var så bekymret for. Min far var mer rolig og så mulighetene mer med mine øyne. Og det gikk jo veldig bra. Lever ennå på det. Meeeen.. nå som mor og på andre siden av gjerdet... Skjønner godt at det må være vanskelig å si ha det - eller på gjensyn ;)

    Gjett om hun kommer til å komme sterkere ut av det på så utrolig mange måter. Inspirerende og flott valg i livet :D

    Du vet kanskje at mine to eldste er norsk-tamilske (Sri Lanka)? En fantastisk folkeslag og nydelig land med store kontraster. Håper hun får anledning til å reise mye rundt i de landene hun får oppleve, komme tett på folket og se hvordan de egentlig har det :D

    Klem

    SvarSlett
  6. Set er bra å komme seg ut og erfare hvordan andre lever og bor, men at det ikke er enkelt på flyplassen, det skjønner jeg godt.

    SvarSlett
  7. Kjenner meg godt igjen - det er ikke alltid så lett å være mor på flyplassen. Englebarna mine har vært mye på farten rundt i verden, og har hatt stor glede og nytte av det. Alltid spennende å høre om hva de opplever, og godt når de kommer hjemom en gang i blant!
    Riktig godt nytt år!

    SvarSlett
  8. Kjenner meg godt igjen - det er ikke alltid så lett å være mor på flyplassen. Englebarna mine har vært mye på farten rundt i verden, og har hatt stor glede og nytte av det. Alltid spennende å høre om hva de opplever, og godt når de kommer hjemom en gang i blant!
    Riktig godt nytt år!

    SvarSlett
  9. Tøffe ungdommer - masse lykke til:)

    Klem:)

    SvarSlett
  10. Tenker det er mange følelser i sving,ja. Men må fokusere på det positive, så går det bra.
    Og dere har nå begynt å få trening..
    Og med den utdanningen,så vil jeg tro at hun kommer til å reise mye :-)

    lykke til.

    SvarSlett
  11. Klem til deg Marianne, kan forstå deg veldig godt. Lykke til Andrea... masse.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...