I dag hadde jeg lyst på en rask og enkel fiskerett og da ble det laks i limesaus:-)
Ingredienser: ♥ 4 laksefileter ♥ ¼ liter kremfløte ♥ 3 teskjeer tomatpurè ♥ 1 terning fiskebuljong
♥1 teskje karri
♥ saften av en halv lime
♥ salt og pepper
♥ 1 squash

Ha kremfløten i
en kjele, tilsett fiskebuljong, tomatpuré og krydder under oppkok. La det
småkoke til buljongen er rørt ut og smak til med lime, salt og pepper.
Legg
laksefiletene i en ildfast form og hell blandingen over.
Stekes i ovnen
på 200 grader i ca 15 minutter.
Squashpasta: Skjær tynne skiver av squashen ved hjelp av en ostehøvel, kutt de deretter opp i tynne strimler Stekes med smør, salt og pepper.
Her hadde jeg god hjelp av Maria:-)
Salat: Cherrytomater,
jordbær og gresskarfrø. Dressing av olje og limesaft.
Bon appétit !